AKTUELNO

Da li će joj cimeri zameriti zbog ovoga?

Drvo mudrosti je nakon svađe Mine Vrbaški sa Nikolom Orozovićem pozvalo ovu zadrugarku u Rajski vrt kako bi saznalo sve detalje njihovog odnosa. Iako je Mina istakla da ne gaji emocije prema Nikoli, priznala je da joj je ipak drag.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ja sa Nikolom provodim vreme i kada je krenulo povezivanje sa Ninom i odjednom mi se dešava da sam se juče izgubila... Ja nisam ljubomorna, ja nisam zaljubljena. Ja sam se danas malo šalila sa njim. Prvi put je za stolom rekao kako je mene najlakše skinuti i biti sa mnom. On konstantno daje dvostruke odgovore, da ja mogu da posumnjam da se njemu Nina dopada. Meni je ovde potrebna pažnja. Ja sam se opekla i možda mi je najbolje da ovde budem sama. Meni ne treba da on mene šutne. Ja na levoj ruci nosim nešto što označava poštovanje - pričala je zagonetno Mina, a onda je nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam zaljubljena, ovo je zatvoren prostor. Ja da sam htela, ja bih se smuvala sa njim već prvu noć. Ne želim da nekog ovo zaboli. Ovo je bila moja igra, zavozala sam se u nekim situacijama. Ovo treba da mi bude oprošteno. Ja nisam zaljubljena u Nikolu, samo jednostavno pričala sam mnogo sa njim. Sigurna sam da će biti zajedno sa Ninom. On je dečko izgubljen, ne zna šta radi i šta priča - priznala je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Mina ispričala Drvetu mudrosti da u šaci ima mnoge zadrugare čije je tajne ispričala javno kako bi joj ono ispunilo muzičku želju - "Biće nam dobro s' vremena na vreme" koju u originalu izvodi Sanja Maletić.

Iva ima osećanja prema Kariću, ali to ne može da joj kaže, jer je dobra drugarica sa Jelenom. Što se tiče Nataše, sve mi je ispričala sa Šaka i Dada. Nataša se totalno pogubi za stolom. Dragana ima dečka napolju, tu ima simpatije prema Stefanu (Kandiću), ali je sramota izgleda Stefana Kandića. Nataša je imala dečka dve godina i sa njim je imala seks u toaletu i to je neki dečko snimio odozgo, zato je ona svaki dan tužna - ispričala je Mina Drvetu sve tajne koje je uspela da sazna od zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Mina Vrbaški

'