AKTUELNO

Mnogi su primetili simpatije između njih!

Marko Miljković dobio je večeras pitanje od strane gledalaca koje se odnosilo na njegov odnos sa Lunom Đogani. Mnogi su primetili da je ovaj zadrugar veoma blizak sa cimerkom koja je u vezi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: RTV Pink

Miljković je izjavio kako je Luni oprostio sve probleme koje su imali u svom odnosu, s obzirom na to da dugo nisu pričali, a dodao je i da smatra da je Đoganijeva razmažena, ali da mu to kod blogerke ne smeta.

Vidim da greši u mnogim stvarima, ali naučiće. Propričali smo posle osam meseci, a sad neko dopadanje ili sviđanje... To sada ne bih rekao da je tako. Družimo se, provodimo neko kratko vreme, ali opet ništa da to može da preraste u nešto ozbiljno - pričao je Marko.

Foto: RTV Pink

Luna ima taj pogled koji deluje kao da flertuje! Njoj prija kada je Sloba rekao ono veče da je ljubomoran na Marka i na sve muškarce. Ja mislim da se Luna malo igra! - izneo je svoj stav Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Meni je krivo... ja jedina, čim sam sa nekim muškarcem... sa Banetom su me spajali, onda sa Đeksonom, sad sa Markom. Ja ne znam zašto je problem da ja imam ovde druga? Ja Slobu još uvek volim - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija u toku pitanja gledalaca.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'