AKTUELNO

Mnogi su primetili simpatije sa njegove strane.

U toku ove večeri zadrugari su odgovarali na pitanja svojih cimera u okviru "Igre istine". Sledeći na redu je bio Savo Perović, a on je imao pitanje za Pavla Jovanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoje iskreno mišljenje o Staniji, u kom pravcu ide vaš odnos? Kako gledaš na Staniju kao igrača, ali budi iskren - rekao je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEKA MU SE SVAKA MOJA SUZA OBIJE O GLAVU! Luna KROZ PLAČ pričala o Slobi, otvorila dušu svom cimeru: Stideo se da kaže da je bio sa mnom! (VIDEO)

Ja se ne razumem nešto preterano u taj termin "rijaliti igrač", ali vidim da ona voli da čačka, da se igra. Ja sam joj rekao da je razmažena. Što se tiče našeg odnosa on je striktno drugarski, mislim da neće krenuti u drugom smeru. Nemamo teme da bi došli na takav put. Ona voli da se igra, da čačka, da se zeza, to je njen način igre, ali ne mislim da je loš čovek. Mislim da je drug, da voli i da podeli, ali je i razmažena. Da vileni ceo dan bez ikakve potrebe. Bila je iznervirana, loš je dan, ali nije loš čovek, ne bi te prevarila u spoljnom svetu - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević je bila veoma zadovoljna ovim komentarima koje je dobila od svog cimera pa mu se i zahvalila.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Pavle Jovanović

#Stanija Dobrojević

'