AKTUELNO

Nije znala kako da odreaguje.

Kristina Kija Kockar ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića. Kija je bivša stjuardesa kojoj je Radanović čak posvetio i istoimenu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je svojim cimerima često prepričavala iskustva sa svog posla, događaj koji je danas ispričala Sari Reljić i Vladanu Vojnoviću Vojketu ostavio ih je u šoku.

Imala sam problema sa jednim putnikom, uhvatio me za du*e. Neki deportivac bez pratnje. Posle je dobio zabranu da putuje našom kompanijom, neki Turčin, kao da će leteti nekad. Išao je iz Turske preko Beograda, hteo da pobegne za Italiju sa falsikovanim pasošem, naši su ga uhvatili - pričala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POZDRAVI MAMU, SVAKA NJOJ ČAST: Zorica posle Miljanine izjave OSTALA BEZ TEKSTA, pa je ZBOG OVOGA javno pohvalila! (VIDEO)

Sara je bila zgrožena ovakvim postupkom ilegalnog putnika, a onda se Kockareva poverila da nije znala kako da reaguje u toj situaciji.

Uhvatio me, ja se okrenem, a on me ovako gleda kao manijak - objasnila je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Bivša stjuardesa je nastavila priču o svom poslu, pa je u nastavku razgovora prepričavala svojim cimerima koja mesta je obišla i kako konkretno izgleda jedan let od 12 sati iz perspektive zaposlenog.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'