AKTUELNO

Nije znala kako drugačije da odreaguje.

Stanija Dobrojević ljubazno je odgovarala na sva pitanja gledalaca koji su se uključivali u emisiju ,,Narod pita", pa je tako i ove noći jedna od njih konstatovala da je ona veliki borac i čestitala joj na tome.

Foto: TvPink Printscreen

Ponovo su se dotakli teme o njenom bivšem dečku Vladimiru Tomoviću, a ona je otvoreno pričala i odgovarala na sve što je vezano za njihov odnos. Međutim, ona je primetila da je njen dečko Marko Marković koji je bio iza kamera u emisiji bio prilično nervozan zbog toga, pa je upitala voditelja Milana Miloševića da mu priđe, što on u tom trenutku nije odobrio.

Drago mi je što su me ljudi skapirali. Ja sam dete iz rata i naučena sam da budem borac kroz život. Žrtvujem se kada su moji najbliži u pitanju, kada je ljubav u pitanju. Doživljavala sam dosta ružnih stvari i izjava i neuspeha i padova. Pomirila sam se sa tim, koliko želiš sreću, moraš da podneseš i nesreću. Bila sam deo rijalitija i veza sa Vladimirom je deo toga. Ne moram da izbegavam te teme, vidim da se i Marko smorio... Da li mogu da ga zagrlim? - pitala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Posle reklama, da - rekao je ukratko Milan.

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'