AKTUELNO

Dugo i temeljno razgovarali.

Nakon pitanja gledalaca, Kristina Kockar otišla je u pab gde su joj društvo pravili Ana Korać i Lepi Mića. Ovi zadrugari komentarisali su Kijin odnos sa suprugom Slobodanom Radanovićem.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Sloba je sinoć prvi put pred svima priznao da voli Lunu Đogani i da želi razvod od supruge koju je prevario upravo sa ovom zadrugarkom u rijaliti programu koji ruši sve rekorde gledanosti.

On je bio taj koji je poleteo ka pomirenju. Ja sam njemu dala drugu šansu da vidim šta će da uradi i on je uradio šta je uradio. Mene više ništa drugo ne zanima. Koliko je to jadno. To je slamka spasa za koju se on hvata. Ja ne želim da se pomirim sa njim! Hoću da povratim kilažu. Dala sam mu šansu, neću dalje da pričam tu priču, jer neću da budem sa njim! - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Pusti neka se on usreći sa Đoganijevima. Ona će ga iz*ebati! Ona će njemu reći kada izađe da se šalila! Neka jede g*vna! Ona je najveće zlo! Ona da ima morala ne bi se j*bala pred ženom svog dečka! To rade najveće k*rve! Najveća nemoralna priča je tata koji ide kod njegovih roditelja u posetu - izjavio je Mića.

Foto: RTV Pink

I on (Sloba) ima loše mišljenje o njenim roditeljima. Ja neću da budem sa njim! Ne želim! Tako da slobodno što dalje Đogani i Radani od mene! - rekla je Kristina.

Slobodan Radanović noćas je spavao na klupi koja se nalazi u dvorištu što su mnogi komentarisali. Njegova supruga Kristina Kockar izjavila je i kako je "Boba, pronašao svoje prirodno stanište".

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova sitaucija i o čemu su još na ovu temu razgovarali Ana Korać, Kristina Kockar i Lepi Mića.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Sloba Radanović

'