AKTUELNO

Dugo i temeljno razgovarali!

Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom dana ušli u žestoku svađu, a sve zbog njegove supruge Kristine Kockar. Naime, blogerka je rekla Slobi da joj je uništio život, što je njega povredilo, pa joj je u afektu rekao "Hoćeš da prekinemo".

Sloba je zatekao svoju devojku koja se sakrila iza kola i plakala. Njih dvoje ceo dan nisu razgovarali, a posle nekoliko sati potpune tišine rešili su da razreše današnje nerazmirice.

Foto: TvPink Printscreen

Gde je moj dečko, još uvek u produkciji? Ti si raspoloženiji kada nisi sa mnom. Meni je drago - započela je blogerka, a to je pevača iznerviralo.
Gde je moja Luna Đogani? Kenja mi se od tvoje patetike. Ja sam se smuvao sa tobom zato što te volim i zato što sam se zaljubio, a ne zato što si ti Luna Đogani. Ti meni kažeš da sam ja tebi uništio život. Treba da te bude blam. Ti nisi imala šta sa njom da pričaš pet sati. Idi budi najbolja drugarica sa njom. Ti meni sve zameraš - prebacio joj je Sloba i dodao da mogu svo troje da žive zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Jedno drugom su prebacivali za izrečene reči, a blogerka se izvinila zbog današnjih reči koje je rekla jer je bila potrešena zbog celokupne situacije.

U dupe treba da me ljubiš kako sam iznela situaciju sa njom - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tebi svojim delima pokazao da nemaš prava da sumnjaš u moju ljubav. Šta sam sve uradio. Da ti svaki dan sumnjaš u mene, ja neću dozvoliti u životu - odbrusio joj je Radanović i dodao: Ako misliš da sam ti ja uništio život, onda nemamo šta da tražimo zajedno! Ona ima pravo da mi kaže da sam joj uništio život, ima prava! Na nekin način, poremetio sam joj život!

Pročitajte još: IZLIV EMOCIJA! Luna NAPISALA PISMO SVOM TATI, a EVO ŠTA MU JE PORUČILA! (VIDEO)

Autori: S. K. / D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'