AKTUELNO

Mario je svojim nastupima oduševio publiku, a njegov tata Marčo je prezadovoljan njegovim učešćem.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" ulazi u samu završnicu, a do poslednjeg kruga pred veliko četvrtfinale stigli su samo oni najbolji, među kojima je i Mario Krastev iz Bugarske.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovaj talentovani petnaestogodišnjak očarao je publiku u regionu svojim izgledom, glasom, teatralnim nastupima i ponašanjem na sceni, a sada kada je dogurao ovako daleko u takmičenju, razgovarali smo sa njegovim tatom Marčom Krastevim, koji je uz njega na svakom snimanju.

Marčo je pričao o tome šta je savetovao sina, da li je zadovoljan njegovim učešćem, ali i kada je primetio da Mario ima talenat za pevanje.

Kada je imao četiri godine, odveo sam ga kod profesora pevanja, a on je rekao da Mario zaista poseduje talenat. Od tada je počeo da se bavi pevanjem, a pored toga, bavi se i glumom - rekao je Marčo.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

On se nije mešao u sinovljevu odluku da se prijavi za "Pinkove zvezdice", već ga je samo podržao, sada je otkrio šta ga je savetovao kada je takmičenje počelo pre šest meseci.

Odluka da se prijavi za 'Pinkove zvezdice' je bila isključivo njegova, a supruga i ja smo ga podržali. Uvek sam mu govorio da bude svoj, da pokaže svoje emocije kroz pesmu. Vidim da se oseća sjajno među ovom talentovanom decom i zaista vidim da je srećan - ispričao je Marčo i dodao:
Prezadovoljan sam njegovim učešćem, mislim da se pokazao u pravom svetlu i na pravi način.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pitali smo Marča i da li je teško imati talentovano dete, gledajući ne samo materijalno ulaganje, već i podršku i pripremu za takmičenje.

Ulagati u talenat svog deteta nije teško, ali je velika odgovornost. Kada je dete talentovano, roditelji treba da urade sve što mogu da mu pomognu i da unaprede njegov talenat - objasnio je Marčo.

Za kraj, pitali smo ga kako njihova okolina reaguje na Mariovo učešće u "Pinkovim zvezdicama".

Svi u Bugarskoj ga podržavaju i zaista su prezadovoljni i ponosni na njegovo učešće u ovom šou programu, kao i mi, njegovi najbliži - rekao je Marčo.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Mario će u ovonedeljnoj emisiji otpevati pesmu Eltona Džona "I'm Still Standing" i sa još devetoro talentovane dece boriće se za prolazak u četvrtfinale, zato ne propustite najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" u petak 18. maja od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'