AKTUELNO

Iako to nije očekivao, Emmin tata kaže da u Splitu nije čuo nijedan negativan komentar na učešće njegove ćerke u najgledanijem šou programu.

Nakon Roka Blaževića, koji je u trećoj sezoni pobedio, u ovogodišnjoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", još jedna Splićanka je uspela da oduševi žiri svojim nastupima.

Trinaestogodišnja Emma Uvalić je pokazala da ima sve kvalitete da jednog dana postane pop zvezda, a njen tata Mario Uvalić je presrećan zbog toga što je uspela da dođe ovako daleko.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

S obzirom na to da se i njen tata bavi muzikom, nije ni čudo što je Emma talentovana.

Primetio sam da talenat kod Emme pre jedno sedam godina. Ja sam se bavio muzikom i često svirao, a ona je oduvek pokazivala želju da peva - počinje priču Emmin tata.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Mario je bio tu da apsolutno podrži svoju ćerku u nameri da se prijavi za "Pinkove zvezdice", jer smatra da će joj učešće mnogo značiti za budućnost.

Bili smo sa Emminom drugaricom Ivanom Dimkovski, koja se isto takmiči, na jednom festivalu u Sloveniji na kom smo upoznali producenta 'Pinkovih zvezdica', Nemanju Mihajlovića. On joj je savetovao da se prijavi za 'Pinkove zvezdice', međutim ona te godine nije mogla, ali prijavila se za ovu sezonu i uspela je da ispuni svoju želju - ispričao je Mario.

S obzirom na to da su "Pinkove zvezdice" postigle neverovatnu popularnost, TV Pink je prodala licencu hrvatskoj televiziji RTL, a Emma je upravo bila učesnica "Zvijezdica", došla je do finala i zauzela drugo mesto. Zbog toga ne čudi što Emma nema tremu, za razliku od njenog tate.

Kao roditelj, znam Emmine kvalitete, ali uvek postoji trema, strah da će nešto faliti... Imam veću tremu od nje svakako. Zadovoljan sam kako se pokazala u ovom takmičenju, prošla je deset krugova, a sada, šta bude, biće, ja nemam zamerke - rekao je Mario.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako je naporno dolaziti na snimanja u Beograd i muzička karijera zahteva mnogo ulaganja, Mario želi da pomogne ćerki da uspe da ostvari svoje snove.

Koliko je finansijski teško imati talentovano dete, neću ni spominjati. Emma već ima autorsku pesmu, priprema drugu, sve to košta. Ali zaslužila je jer je dobra devojčica - kaže Emmin tata.

Iako nije očekivao, Mario kaže da su svi Emmini sugrađani podržali njeno učešće u najgledanijem šou programu "Pinkove zvezdice".

Emma ima veliku podršku u Splitu, svi je prate, čak sam i ja bio iznenađen da nismo dobili nijedan loš komentar na njeno učešće u 'Pinkovim zvezdicama' - bio je iskren Mario.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Emma Uvalić će u ovonedeljnoj emisiji za prolazak u četvrtfinale pevati pesmu Nine Badrić "Dani i godine", zato ne propustite "Pinkove zvezdice" u petak 18. maja u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'