AKTUELNO

Đoganijeva više nije mogla da ćuti.

Luna Đogani i Sloba Radanović danas su ponovo imali žestoku raspravu, a blogerka je iskoristila priliku da mu prenese sve ono o čemu je razgovarala sa Milanom Miloševićem. On joj je preneo poverljive informacije o njemu i Kristini Kockar, ali i rečima koje su razmenili posle sahrane.

Luna više nije mogla da ćuti, pa je odlučila da mu saspe sve u lice, a takmičar je dobio napad besa, jer neke stvari nije trebalo da iznese u javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Sve sam shvatila, ne mogu da ti kažem šta, molim te da me razumeš. Ti znaš najbolje šta se nalazi u tvojoj glavi i srcu, ja ti ne zameram. Možda neću imati potrebu da pričam sa tobom, ali ti možeš uvek. Uvek će biti tako. Želim ti samo da budeš srećan, šta god da se desi. Znaš koji je tvoj problem? Mnogo misliš na to šta će neko reći, zaboravi na sve oko sebe! Promenio si priču. U izolaciji si mi se zakleo za sve i da me voliš i da se nisu promenila osećanja, da nju ne voliš, da se nećeš miriti... sve si rekao! Sutradan smo se pokačili oko nekih gluposti, onda si rekao da ti treba vremena da se oporaviš, da ne možeš više... Ti navodno pripremaš teren za nešto što se neće desiti, jer je dobila ono što je želela. Ona zna da me ne voliš i da sam ti bila samo strast. Ona te drži u šaci zbog nečega. Da li je to neki dogovor, ne znam. Rekla je da si njoj nešto rekao kad ste bili bez kamera i rekao si joj nešto što ona neće nikome da kaže - ispričala je Luna svoju stranu priče.
I ona je meni rekla svašta, ali ni ja neću da izdam. To je rekla? To je rekla? Šta je onda dolazila pet puta kod mene? - branio se Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla je da joj je sve ovo smešno, da si joj se zgadio i da... ne znam više - nastavila je Luna.
To što je bilo na sahrani to može biti samo njena reč protiv moje. Ona može da kaže šta hoće, mogu i ja... Ja sam tebi... Ke*a mi se od njenih pretnji više - rekao je Radanović.

Ukućanka nije mogla da ga ubedi u ozbiljnost situacije i svega što ona oseća, ali je istakla da ju je samo jedno njegovo pitanje do srži povredilo.

Ako bi ona meni prešla preko svega, da li ti misliš da je to prava ljubav? To si me pitao! Zašto si me to pitao?

Foto: TvPink Printscreen

Eto, zanimalo me šta ti misliš. Ne mogu da ti kažem zašto, ne mogu da ti crtam neke stvari. Jesi ti mentalno zaostala?!

Luna je ovom rečenicom završila razgovor, a kako je ceo njihov razgovor izgledao pogledajte u donjem snimku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'