AKTUELNO

Đoganijeva priznala da voli da flertuje sa Miljkovićem, on joj nije istom merom uzvratio, a zbog toga su ga zadrugari osudili.

Verni pratioci rijalitija "Zadruga 2" jedva su čekali večerašnju emisiju budući da je na redu puštanje snimaka iz protekle nedelje, što će, sasvim očekivano, pokrenuti brojna pitanja i izazvati nezamislive rasprave.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razgovor Marka Miljkovića i Lune Đogani na žurki je bio sledeći snimak koji je pušten. Luna je savetovala Marka da se malo drugačije ponaša i uključi u ostale odnose, a ne samo da provodi vreme sa Draganom Mitar. Marko se branio govoreći da je Luna ta koja se uvek promeni nakon žurke kada se opusti uz muziku i piće.

Problem je u tebi što se ti plašiš da se vežeš. Ja ne vidim ništa loše u klipu. Ja volim da flertujem sa Markom tokom žurke. Volim da pričam sa njom dok slušam muziku. Ne mogu da kažem da je to emocije, samo mi prija pažnja i način na koji razgovara i kako me gleda. Sve dok budem imala povratnu informaciju, radiću to. Volim ga na drugarski način. Volim kad smo odvojeni i kad tako pričamo - rekla je Luna iskreno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marko je ustao i po rečima mnogih počeo da okoliša pravdajući se da ne može da bude sa njom zbog razlike u godinama. Ipak i on je priznao da mu odgovara način na koji provode vreme i flertuju kada su žurke.

Mi smo drugovi, ali vidim da to nije prijateljski. Sa njom ne bih mogao da budem jer je dosta mlađa. I da mi se sviđa, znam da će to da pukne, po mom iskustvu znam da ne bi to funkcionisalo - rekao je Marko, a onda je Luna dodala razočarano:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja koketiram sa tobom jer mi se može. Ali, ponizio si me i hvala ti na tome - rekla je Luna Đogani, a onda su ostali zadrugari počeli da komentarišu njihov odnos.

Većina njih smatra da Marko gaji osećanja prema Luni, iako to nije želeo da prizna, a isto tako smatraju da Đoganijevoj prija Miljkovićevo društvo, jer je povređena žena.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'