AKTUELNO

Luna je bila presrećna zbog njene podrške.

Zbog ljubavne romasne sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem i poznatih roditelja, Luna Đogani privlači veliku pažnju javnosti od samog početka "Zadruge". Ova ukućanka koja potiče iz muzičke porodice večeras je nastupala sa Banetom Čolakom koji redovno voli da ističe da je odličan prijatelj sa njenim ocem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani i Bane Čolak na velikoj sceni "Zadrugoviziji 3" izveli su pesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov - Daleko si, a nakon njihovog pevanja usledili su i komentari žirija koji je izneo svoje stavove.

Bane se nije snašao, ali to je za očekivati. Mogao si to bolje da navežbaš, kažem iskreno. Ona nosi energiju kroz život i Zadrugu, svidelo mi se sve u svemu - rekao je Damir.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Obradovala sam se što te vidim na bini, Luna, čula sam da ti je bilo loše. Drago mi je što si uspela da izneseš nastup i htela bih da ti kažem da nikada ne treba da promeniš svoj osmeh na licu kojim zračiš, jer ti si najharizmatičnija devojka u Zadruzi. Lepo se slikaš i moj ti je savet da se samo smeješ zato što si rođena za nešto veliko, pričam ti najiskrenije. Krivo mi je što se kidaš i zamerila bih publici što se kidaš, jer nije u redu da dočekate tako devojku od 22.godine. Ona je neko ko je po mom mišljenju...Anabela mi nije pretila, nije me srela, to moram da kažem, ja se izvinjavam. Ja samo imam mišljenje koje je objektivno, neke stvari su se promenile otkad je sve počelo i stekla sam utisak da je ovde najogoljenija, najranjivija i najiskrenija i zaslužuješ podršku! - rekla je Rada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je izgledao nastup Lune Đogani i Baneta Čolaka na "Zadrugoviziji 3" pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. Kuvekalović/K.Ristić

#Bane Čolak

#Luna Đogani

'