AKTUELNO

Presrećna je zbog osvojenog petog mesta.

Voditelj Milan Milošević obavio je tokom spektakularne žurke intervju sa Majom Marinković, koja je u drugoj sezoni "Zadruge" osvojila peto mesto. Maja je ovom prilikom rekla i da li joj je neko od članova porodice zamerio intimne odnose sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je fenomenalno, srce mi je puno. Nisam očekivala da ću doći do ovog mesta. Uglavnom mi na ulici prilaze devojke koje mi kažu da sam bila fina, dobra i iskrena. Niko mi nije zamerio s*ks sa Markom Miljkovićem. Mislim da mi je obraz čist. Najvažnije mi je šta kaže moj otac - izjavila je Maja.

Maja je voditelju Milanu Miloševiću rekla i da joj majka nije čestitala na ovako visokom plasmanu.

Foto: TvPink Printscreen

Majka mi nije čestitala. Znate da ja već godinama nemam nikakav kontatk sa svojom majkom. Nisam očekivala ni da mi čestita, ali to ne govori o meni - pričala je Maja o majci.

Boravak ove učesnice ostaće upamćen i po tome što je punu šerpu u kojoj je bilo mleko, izručila na glavu Marku Miljkoviću. Maja je rekla da smatra da je ta situacija u velikoj meri zaslušna zašto je osvojila peto mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da me je šerpa dovela do ovog mesta. On može slobodno da nastavi da me komentariše. Dosta puta sam gledala taj klip sa šerom. To je dosta smešno i interesantno - dodala je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Maja Marinković

'