AKTUELNO

Pevačica nije progovarala.

Duško Radonjić ne može da privhati vezu svoje ćerke Andrijane Radonjić sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. On joj je noćas u toku žurke očitao lekciju, a isto je činio i jutros kada su se ukućani probudili.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Radonjići su se osamili u dvorištu, a Duško je sve vreme vikao na svoju naslednicu, dok je ona ćutala. Tom prilikom ovaj zadrugar rekao je Andrijani da ne može i da ne želi da prihvati njenu vezu sa Đeksonom i da je danima samo ćutao, kako ga cimeri ne bi poredili sa Gordanom Džehverović.

Foto: RTV Pink

Da li je tebi ispario mozak? Šta pričaš? Slobodno mi reci: Tata, tako je! Završila si sa mnom i ne postojiš više za mene! Tako uradi i tako se ponašaj i ne postojiš više za mene! Imaš pravo da se izjasniš! Nisam znao da si toliko glupa - govorio je Duško i nastavio:

Foto: RTV Pink

Da li se ti sa mnom za*ebavaš? Ajde, da te vidim, još jednom da se sa mnom za*ebavaš! Još samo jednom! Samo da te vidim još jednom! Da osetim da se za*ebavaš sa mnom! Da igraš te k*rvinse igre! Znači, neće ti biti dobro! Nemoj da mi prilaziš! Nemoj na sahranu da mi dolaziš! Da li ti je to jasno sine? Da li treba da ti crtam? - pričao je Radonjić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Duško je govorio kako ne može da veruje da mu se Đekson na brz način uvukao u život i da tako može da se ponaša sa svojim roditeljima i porodicom.

Što si ti budala, to je tvoj problem! Nemoj da me praviš majmunom više ovde. Da li ti je to jasno? Ja ove ne opraštam tako lako! Ti ćeš meni da se družiš sa nekim majmunima i da me za*ebavaš! Ja ne mogu da pređem preko ovoga - vikao je Duško.

Foto: RTV Pink

Kada je videla šta se dešava, Zorica Marković prišla je i razgovarala sa Duškom i Andrijanom. Podsetimo, u toku žurke sinoć je Mina Vrbaški plakala i govorila kako i dalje voli Đeksona. Andrijana je kasnije zavšrila u suzama, a onda su i nasamo pričali Duško i Zorica o svemu. U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'