AKTUELNO

Nije mu se svidelo što Matora nije obratila pažnju na namirnice pevačice.

Kada se Miljana Kulić vratila iz kupovine u koju je išla jedino ona kao ovonedeljni vođa s obzirom na to da su svi ukućani kaženjeni zbog obijanja kućice u dvorištu, nastala je opšta svađa oko namirnica.

Foto: RTV Pink

Retko ko od zadrugara se nije međusobno posvađao, a najbučniji su bili Jovana Tomić Matora i Nemanja Đerić Đekson, koji su vikali jedno na drugo i unosili se jedno drugom u lice. Zbog njihove svađe odmah je reagovalo i obezbeđenje rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Naime, Đekson je zamerio Jovani što u toku podele stvari koje je kupila Miljana Matora nije spomenula Andrijanu Radonjić, njenog oca i još nekoliko stanara sa kojima je reper blizak pod krovom Bele kuće. Svoju raspravu iz dnevne sobe Matora i Đekson nastavili su u dvorištu, a tada se na nekoliko sekundi umešala i Andrijana.

Pričam rečenicu pola sata. Ne mogu da završim rečenicu. Pričam da devojka nije dobila namirnice, spisak i keš. I ti vičeš: "Milan nije dobio!", ja opet kažem, ti opet: "Milan nije dobio!". Poenta je što Miljana ne čuje da devojka nema spisak, a ti mi se dereš za Milana, za koga smo svi upoznati - rekao je Đekson Jovani.

Foto: RTV Pink

Nemoj meni da prodaješ fore: "šta, šta!", da sam pocrvenela... Mene nećeš provocirati. Sada si hteo da me isprovociraš. Koje su to tebi fore?! Šta, ti si kao sada nešto bolji sa Andrijanom, jer si zaljubljen, pa kao brineš o njoj?! - rekla je Matora reperu.

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana je sve to čula i videla, pa se umešla komentarom kako je niko nije spomenuo kada su se delile stvari koje je Miljana Kulić pazarila. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze ispod.

Nakon ove rasprave večeras je ponovo došlo do svađe na temu Đerićeve zaljubljenosti u Andrijanu, ali se ona ovog puta povela između Đeksona i Mikija Đuričića tokom izbora potrčaka, a prilikom koje su obojica izletela napolje tokom uključenja, gde su se žučno svađali.

Foto: RTV Pink

Svađu u dvorištu Mikija Đuričića i Nemanje Đerića Đeksona, u toku izbora potrčaka, možete pogledati u donjem video-snimku.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Nemanja Đerić Đekson

'