AKTUELNO

Đekson se do sada nije našao u ovakvoj situaciji.

Duško Radonjić je u toku dana bio neraspoložen zbog reči koje je Nemanja Đerić Đekson navodno izgovorio o Andrijani, a niko nije znao o čemu je bila reč s obzirom na to da je on od samog početka podržao njegovu vezu sa njegovom ćerkom.

U ,,Igri istine" ukućanin je otkrio šta je razlog njegove promene ponašanja prema njemu, a onda mu je uputio jedno pitanje koje je zaprepastilo sve prisutne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čuo sam da si rekao kao koja se riba smuva sa Đeksonom ona ide u emisiju. Da li misliš da si neka faca pa je Andrijana iskoristila tvoju popularnost i da ona nema nikakve vrednosti? A drugo pitanje je, kad sam izašao napolje da pušim, počeo si da pričaš o njoj kako je ovakva i onakva, kako je imala tremu. U fazonu je bilo da je naivna i onda si rekao: Pa dobro, ne ide lepota i... pa si se setio da sam ja tu, pa si se zbunio. Šta to znači, da je moje dete lepo ili ružno? - pitao je Duško.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvo pitanje je bilo upućeno Mini direktno, sprdao sam se i to sam naglasio 20 puta. Što se tiče drugog  pitanja, pogrešno si protumačio, ne znam o čemu pričaš. Ja o njoj baš mislim da je pametna. Što se tiče toga da ja pravim od nje nešto što ne želim da izgovorim, ja njoj nisam rekao da ona treba da bude ne znam kakva, samo sam rekao da je previše dobra. Andrijana i ja furamo foru kad smo išli na slikanje i zato sam pomenuo za to za emisiju. Smejali smo se zbog toga tako da nije ništa omalovažavajuće. Ja sigurno nisam rekao da je glupa, možda da je mutava. Ona je prva rekla da sam ja pričao za nju, fora je bila da ćemo ići zajedno u emisiju da priča umesto mene - odgovorio je Đekson.
Ja bih snimak voleo da vidim zbog nje. Ovo su stvari koje želim da rešavam na ovaj način, jer to gledaju milioni - nastavio je Duško.

Rasprava je bila žestoka, a onda je Đekson za kraj rasprave dao svoju reč, ali nije uspeo da ga razuveri u sve ono u šta je Duško bio ubeđen da je čuo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ništa od svega toga nisam rekao, ja nju poštujem. Ništa joj nisam pridikovao, ja sam joj rekao da je previše dobra jer odvaja da svima da više, a ona ostaje gladna. Meni je žao da to gledam. Malo si previše shvatio ozbiljno, ali razumem, otac si joj - rekao je Đekson.

Đekson nije mogao da sluša Duškove pridike pa je morao da izađe iz Bele kuće kako bi smirio strasti, a detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'