AKTUELNO

Prikriva šta zapravo oseća prema Radanoviću?

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja gledalaca. Lepi Mića je u nekoliko navrata bio svedok situacije kada je Kristina Kockar bila potištena zbog odnosa sa Slobom Radanovićem koji ju je u rijalitiju "Zadruga" prevario sa Lunom Đogani, i upravo se njemu poverila da joj je jedino stalo do njegovog mišljenja.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pixabay

Pitanje koje je bilo upućeno Kiji da li planira da se pomiri sa Slobom, jer je rekla Mići "Mene samo moj muž zanima", uznemirilo je mnoge ukućane.

Da, mislim ne. Nisam mislila u tom smislu. Da, on je meni rekao za neke ljude šta mi pričaju iza leđa, ja sam rekla mene to ne zanima, mene samo on zanima, šta on govori. Nisam mislila u emotivnom smislu, i ne planiram da se pomirim sa njim, za to treba dvoje - objasnila je Kockareva.

Foto: Printscreen Youtube

Tada je ona imala emotivni slom. Bila je slomljena i tužna. Ja sam je pitao šta joj je, ona je rekla da nema snage, a ja sam joj rekao "onda priznaj da ga voliš". Ako čoveka ne voliš, kakav onda imaš problem. A onda je ona kao, "ti to ne kapiraš". Ja sam je pitao "je l' ti njega voliš", ona je rekla kao "ne, mene ništa ne interesuje osim mog muža" - prepričavao je Mića.
Mene interesuje šta on meni kaže, šta on misli. Meni nije svejedno, pomešana su mi sva osećanja u jednom trenutku, normalno je da sam plakala, ali nikad nisam rekla da me on zanima na taj način. Normalno da plačem zbog njega. Ti uporno meni hoćeš da meni staviš da ja njega volim - pravdala se Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Mića je i dalje ubeđen da Kija gaji emocije prema Slobi, a da to ne želi da prizna pred svima i da je samo pitanje vremena kada će istina izaći na videlo.

Pročitajte još: SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE! Dragica ZAJECALA, pa se POŽALILA Maci! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'