AKTUELNO

Pevač ponovo pobesneo na Kockarevu zbog njenih reči.

Jučerašnja igra istine je izazvala sukob između Kristine Kockar i Slobe Radanovića. Naime, on je uvredio time što joj je rekao da ona nije toliko tužna kao što je predstavljaju, zbog čega je ona njemu tražila objašnjenje koje nije dobila.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog ovih reči Kockareva je ridala i kidala se od bola. S obzirom na to da su zadrugari večeras odgovarali na pitanja novinara, Darko Tanasijević, novinar najbržeg portala u Srbiji je postavio Slobi pitanje povodom sinoćne situacije, a potom se i Kija oglasila.

Ja sam loš čovek, govno od čoveka. Krivo mi je zbog toga. Kristina je za stolom slagala neke stvari. Ja znam da ona nije tužna kako je predstavljaju. Stojim iza toga - rekao je Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Valjda zna koliko me je povredio, koliko sam tužna zbog toga. To što ja imam osmeh na licu i što imam dečka, to nema nikakve veze sa onim što je on meni uradio. On očigledno misli da sam ja to zaslužila. Ja mislim da on mene mrzi na neki način. Ne znam ko bi bio srećan da mu se desi ovo. U budućnosti ću biti srećna što sam se otarasila debila kao što si ti - rekla je besno Kija Slobi.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam samo rekla da mi nije svejedno i da su mi pomešana osećanja. Ne želim ja da budem sa njim kao mužem. Osećanja su mi prekinuta hirurškim rezom, ali to nije tako. Ne mogu da kažem da ga ne volim. Meni takav čovek ne treba, mi nismo jedno za drugo - priznala je Kija.

Zorica Marković i Miljana Kulić su stale u Kijinu odbranu upravo zbog toga što su bile svedoci kada je

Pročitajte još: ODLUKA KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Luna nominovana, a ON ĆE SE TAKMIČITI SA NJOM! (VIDEO)

Sloba i Luna Đogani su ustali od stola, a njihov razgovor, kao i celokupnu situaciju možete pogledati u  narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'