AKTUELNO

Ponovo su nju okrivili za sve.

Nakon što je Veliki šef poslao pismo u kojem je naglasio da će Mina Vrbaški biti kažnjena nedeljnim honorarom zbog toga što je nasrnula na Miljanu Kulić ukućanke su dale svoju reč, ali je ta rasprava otišla u drugom smeru.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ukućani su se žestoko raspravljali u većini slučajeva oko hrane i kupovine zbog koje su mnogi od njih, a naročito Gordana Džehverović i Teodora Džehverović bile nezadovoljne, nakon što su se Mina i oni koji su išli u kupovinu vratili u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, konflikt su Džehverovićke započele i sa Andrijanom Radonjić zbog celokupne situacije koja je već dobro poznata javnosti, a Nemanja Đerić Đekson je kao njen dečko odmah stao u njenu odbranu.

Meni je normalno da kad se moj dečko ili bilo ko raspravlja sa nekim ja sam samo pokušala da iskuliram. Vi ste se raspravljali, Teodora je počela da provocira mog tatu. Ja sam joj samo rekla da iskulira - objasnila je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Ali, ne može tvoj tata da napada moju mamu! - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Iskulirajte Andrijanu, ali odmah da je iskulirate! Ona ništa nije kriva! - rekao je Đekson.

Ova nezapaćena rasprava je dugo potrajala, a ukoliko želite da detaljno pogledate o čemu se tačno govori i ko je po vašem mišljenju bio u pravu pogledajte video u nastavku.

K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'