AKTUELNO

Uz nju su u najtežim trenucima.

Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, bišvu zadrugarku Nadeždu Biljić. Ona se tim povodom oglasila za portal Pink.rs i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" uputila u jedan beogradski klub gde je bio Toma, koji je flertovao sa devojkama, a sa jednom i poljubio. Nakon toga je Panić fizički nasrnuo na Biljićevu, pa joj je ukazana pomoć u Urgentnom centru, dok je maneken priveden u policiju.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Za Nadeždu već stižu reči podrške, a javno se oglasila i njena cimerka iz Bele kuće Sanja Stanković, koja je upitila podršku Nadeždi na Instagramu.

Nadežda - napisla je Sanja na Instagramu sa emotikonom srca, upućujući prodršku svojoj cimerki iz Bele kuće.

Foto: Printscreen Instagram/mrs_s.happy

Nakon Sanje, i ostali zadrugari su nastavili da šalju reči podrške za Nadeždu, ali i takođe su oštro osudili potez manekena iz Sviljanca. Ljuba Pantović i Maja Marinković oglasile su se za Pink.rs i podržale zadrugarku.

Videla sam šta se desilo, nebitno da li je on ili bilo koji drugi muškarac. Jako je ružno što je on uradio, nijednom muškarcu to ne priliči. To treba pod hitno da se zaustavi! Iskreno, Nadežda ima moju punu podršku - izjavila je Maja.
Ja smatram da svako ko digne na ruku na ženu da je obična p*čketina, tako mislim i za Tomu. Da li je ona zaslužila ili ne, na šta se većina muškaraca vadi, ja to nikad neću podržati. Baš bih volela da saslušam opravdanje, neka ispadne budala još koji put. Žao mi je Nadežde, ona nije to zaslužila, ima loše kriterijume, ne zna da izabere sebi partnera. Ne sme sebi to da dozvoljava, ja sam sa njenoj strani, kao i na strani svake žene koja je doživela nasilje - ispričala je Ljuba.
Kao neko ko se svih ovih godina zalaže protiv nasilja nad ženama, oštro osudjujem ovo što se desilo Nadeždi. I pružam joj ogromnu podršku i želim joj od srca brz oporavak - izjavila je Stanija Dobrojević.

Foto: Pink.rs.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga 2

'