AKTUELNO

Otvoreno porazgovarali o svemu što je bilo na početku rijalitija.

Anđelo Ranković je na početku rijalitija "Zadruga" imao poteškoće u vezi sa Teodorom Džehverović, pa je utehu tražio u ženskom društvu, između ostalog i od Sanje Stanković.

Foto: RTV Pink

Tokom sinoćne žurke Jovana Tomić Matora i njih dvoje su se prisetili prvih dana boravka u Beloj kući i prokomentarisali je. S obzirom na to da je Matora u nekoliko navrata pokazala da je ljubomorna ukoliko se plavuša nalazi u muškom društvu, ovog puta su se našalili na taj račun.

Ćuti, bolje ti da imaš problema sa Zverkom nego ja. Možda ona i dalje smatra nešto, ali Teodora nije takva kakva je ona smatrala da jeste - pričao je Anđelo.
U tom trenutku mi je to smetalo, sada ne - rekla je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Ti i ja bi se kad tad našli - rekao je kroz smeh Anđelo.
Znam da osećaš ozbiljne emocije prema Teodori, da je stvarno voliš. Nikad ne bih posumnjala da nešto između vas još uvek ima, privlačnosti. Pre sam sumjala - rekla je Matora Anđelu.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja je sa osmehom na licu pričala sa Rankovićem, a sve u prisustvu Matore, mada se ona maksimalno potrudila da to prikrije, a to je i priznala plavuši.

Ja znam da između tebe i Anđela ne postoji ništa, ne znam što to radiš. Ako me proveravaš da li sam ljubomorna, to ću uvek biti to da znaš - napomenula je Jovana svojoj simpatiji pokušavajući da je poljubi.

Pročitajte još: OSEĆANJA SU JOJ POMEŠANA! Kija ne može da prizna da je prestala da VOLI Slobu! On i Luna izleteli iz Bele kuće! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'