AKTUELNO

Paf Dedi je pogođen višestrukim krivičnim delima trgovine ljudima i reketiranja od strane najmanje 120 žrtava koje traže pravdu.

Kanadsko-američki pop pevač Džastin Biber ne želi da bude umešan ili nema nikakve veze sa optužbama za reketiranje protiv muzičkog mogula Šona Kombsa zvanog Paf Dedi.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Ovo je prema izveštaju izvora koji je otkrio da je Džastin Biber uznemiren i zgrožen mnogim nedavnim optužbama na račun njegovog bivšeg mentora Paf Dedija. Više izvora je reklo za US Veekli da je Biber "potpuno zgrožen" situacijom i da mu je "savetovano da se drži što dalje od svega što je u vezi sa Dedijem".

Drugi insajder je rekao da je Biber „trenutno psihički u teškom položaju“, s obzirom na „takvu istoriju sa Dedijem i optužbe protiv njega je bilo teško obraditi“.

Biber „ne želi da ima ništa sa čitavom ovom situacijom“, rekao je treći izvor. „To je u njegovoj prošlosti, i tu želi da je ostavi. Paf Dedi je pogođen višestrukim krivičnim delima trgovine ljudima i reketiranja od strane najmanje 120 žrtava koje traže pravdu.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: Nikola Žugić