AKTUELNO

Paf Dedi pojavio se juče prvi put pred sudom u Njujorku nakon što je sredinom prošlog meseca uhapšen i optužen za reketiranje, seksualno zlostavljanje i prostituciju.

U sudnici su ga podržali majka Dženis (84), koja ga je nedvano javno branila ističući da "njen sin nije čudovište kao što ga predstavljaju", i šestoro od ukupno sedmoro dece. Reper će u zatvoru sačekati nastavak suđenja zakazanog za maj.

Foto: Tanjug AP/Yuki Iwamura

Reper Paf Dedi stigao je u sudnicu u zatvorskom odelu, ušao je na sporedna vrata, a fotografi su uspeli da ga "uslikaju" na putu iz zatvora. Ubtzo su se ispred njujorškog zatvora poajvili njegova majka i deca: Kvinsi (33), Džastin (30), Kristijan (26), Čens (18) i bliznakinje Džesi i D'Lila (17).

Foto: Tanjug AP/Yuki Iwamura

Paf Dedi se nasmešio kada je ušetao u sudnicu i mahnuo sinu Kristijanu koji je sedeo u drugom redu na galeriji. Potom je zagrlio svoje advokate, piše The Post.

Majka ozloglašenog repra bila je vidno uznemirena, a dok je ulazila u sud iz gomile su vikali: "Tvoj sin je predator, mesto mu je u zatvoru".

Ćerke bliznakinje držale su se za ruke ispred suda, a u sudnici su se pojavile nekoliko minuta pre nego što je počelo ročište. Ćutale su nakon pitanja da li imaju bilo kakav komentar o suđenju svom ocu.

U momentu kada su se tinejdžerke približavale sudu, moglo se čuti: "Držite se zajedno", a advokatu su poručili: "Čuvajte te devojčice", navodi Daily Mail.

Autor: Nikola Žugić