AKTUELNO

On se trudi da maksimalno uživa u ovom takmičenju.

Mario Krastev je jedan od kandidata koji je svojim stasom i glasom defintivno obeležio najgledanije muzičko takmičenje za decu "Pinkove zvezdice". On je zahvaljujući svom talentu dospeo u šesti krug ovog zabavnog programa., a večeras će se publici predstaviti pesmom Aleksandra Fernandeza "Hoy Tengo Ganas de Ti".

Pinkove zvezdice su za mene veoma važno takmičenje zbog toga što je ovo veliki izazov da postanem bolji u pevanju - rekla je ova Pinkova zvezdica.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ono po čemu je Mario prepoznatiljiv je da svaki minut na velikoj bini ispuni svojom energijom, harizmom na koju ni petočlani žiri ne može da ostane imun. Kako za sebe voli da kaže on je "kombinacija Hari Potera i Antonija Banderasa" zbog načina na koji pristupa svom pevanju.

Svaki nastup i nastavak mog takmičenja je najbolji momenat za mene zato što je sve ovo veoma interesantno i znam da sam uložio mnogo truda - otkrio je on.

Iako je ovaj kandidat uvek kao "čigra" na sceni, on je oduševljen što mu društvo tokom nastupa prave i plesači koji upotpunjuju da sve izgleda kao iz snova i tada  "sve dobije sjaj".

Da, jako mi se dopada što su plesači na sceni,sve mi izgleda mnogo zanimljivije, nekako magično - rekao je sav ushićen.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Da prava "zvezda" treba da poseduje harizma, pevanje, stajlig, u čemu ova Pinkova zvezdica nikako ne izostaje i trudi se da pruži užitak milionskom auditorijumu tokom svojih "pet minuta". Mario je otkrio da voli da gleda svoje nastupe i evo i zbog čega.

Obraćam pažnju i na pevanje i na scenski nastup zato što mislim da je veoma bitno i ovo takmičenje nije samo pevanje, već i izgled, ples, stajling, sve. Svi imaju greške i ja pokušavam da budem što bolji naredni put. Ja volim da gledam video-snimke sa svojih nastupa zato što mi to mnogo pomaže u daljem takmičenju - rekao je on.

Njegova porodica i prijatelji su mu najveća podrška tokom ovog takmičenja. Svaku sugestiju se trudi da usvoji kakva god da ona bila, a on je i otkrio da mu reči podrške od najmilijih najveća satisfakcija.

Svi su jako ponosni na mene i oni me motivišu, daju mi snagu da budem bolji - rekao je sa osmehom na licu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Mario će sa još trinaestoro mališana nastupati u narednom serijalu najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdica". Zato ne propustite da u petak budete uz Televiziju Pink, posle 21:30h.

Pročitajte još: EKSPLOZIVNI NASTUPI SU NJEGOV ZAŠTITNI ZNAK! Energični Ognjen grabi ka SUPERFINALU PINKOVIH ZVEZDICA! (VIDEO)

D. B.

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'