AKTUELNO

Lovačke priče u sobi za rehabilitaciju.

Novi učesnik Zadruge, Tomislav Panić, podelio je sa svojim cimerima Mikijem Đuričićem i Borom Santanom iskustva iz evropskih prestonica. Kako je manekensku karijeru gradio po najvećim metropolama, Toma je iskusio život sa elitom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On se pohvalio životom na visokoj nozi koji je vodio u Milanu. Ovom prilikom, pričao je i o devojkama koje su mu redovno pravile društvo.

Kad dođem ispred kluba i kažem Toma, čekaju me dve hostese i odvedu me do stola. Zovu me Toma Panić zato što paničim. Ne znam koliko košta piće u klubu, ja to ne plaćam. Na stolu me čekaju dve flaše vodke "Just Cavalli" - rekao je Panić između ostalog.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAPRAVILA SCENU U DVORIŠTU: Marija Ana VRIŠTALA NA FILIPA, a posle predloga koji joj je dao NIJE MOGLA DA GA GLEDA! (VIDEO)

U jednom trenutku, Tomina sadašnja devojka Mina Vrbaški ušla je u sobu za rehabilitaciju, a maneken tada nije želeo da priča o svojim vezama spolja. Na njihovu sreću, ona je brzo napustila njihovo društvo, te su momci na miru mogli da vode svoje lovačke razgovore.

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Bora Santana

#Mina Vrbaški

#Miroslav Miki Đuričić

#Tomislav Panić

'