AKTUELNO

Zvanični razvod Dženifer Aniston i Breda Pita pokrenut je u martu 2005. godine, a Pit se već u julu pojavljivao sa Anđelinom Džoli.

Dženifer Aniston i Bred Pit važili su za jedan od najomiljenijih holivudskih parova, stoga je njihov razvod u januaru 2005. godine, nakon samo pet godina braka, šokirao javnost. Zvanični razvod je pokrenut u martu iste godine, a Pit se već u julu pojavljivao u javnosti s novom izabranicom Anđelinom Džoli.

Obožavatelji su za krah ljubavi krivili upravo Džoli, u koju se glumac zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Mnoge je rastužilo i to što je Dženifer planirala porodicu s Bredom, dok su on i Anđelina objavili da čekaju dete u januaru 2006, samo tri meseca nakon što je njegov brak sa zvezdom "Prijatelja" finalizovan.

Foto: Tanjug AP

Ipak, umesto mržnje, Dženifer je u javnosti neretko govorila lepe stvari o bivšem suprugu i njihovom braku.

- Bila bih robot kad bih rekla da ne osećam trenutke ljutnje, povređenosti, neprijatnosti. U ovom trenutku je tako nejasno. Toliko je daleko u mojim mislima da se ne mogu ni setiti tame. Ne žalim ni zbog čega. Bila je to lepa, komplikovana veza - priznala je u jednom intervjuu 2008.

S druge strane, omiljena glumica jednom prilikom je javno prozvala Anđelinu Džoli zbog onog što je rekla u intervjuu za Vogue. Naime, glumica je priznala da je njena ljubavna priča s Bredom započela na setu "Gospodin i gospođa Smit", kada je glumac još uvek bio u braku sa Dženifer, piše Hindustan Times.

- Tamo su bile ispisane stvari koje su očito bile iz vremena kad nisam bila potpuno svesna šta se događa. Osećala sam da je neprikladno otkrivati ​​te pojedinosti." Ono što je rekla o tome kako je svaki dan jedva čekala da dođe na posao? To je bilo stvarno neukusno - rekla je tada.

Foto: Printscreen YouTube

Podsećamo, Bred i Anđelina razveli su se u septembru 2016. godine, a zajedno imaju troje biološke dece. Sve do danas sporovi između nekada zlatnog holivudskog para, nisu rešeni. Iako su mnogi bili uvereni kako se radi o savršenom paru koji uživa u porodičnoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

Autor: Andrea Nikolić