AKTUELNO

Kako je glumica dobila primarno starateljstvo nad njihovo šestoro dece, iznela je uslove pod kojima će glumac moći da ih viđa.

Brakorazvodna parnica koja je privukla najviše pažnje jeste ona između Anđeline Džoli i Breda Pita.

Kako je dobila starateljstvo nad decom, glumica je uvela niz pravila kojih, uskoro bivši suprug, mora da se pridržava, ako želi da ih viđa.

Naime, Anđelina je sudu podnela nova dokumenta, koja do detalja uređuju sve uslove pod kojima Bred sme da viđa njihovo šestoro dece.

Kako prenose američki portali, jedan psiholog odlučivaće o tome da li glumac može da se vidi sa decom, ali to nije sve.

Bred će morati da radi i četiri testa na narkotike i alkohol mesečno!

Ian Ras će biti psiholog koji će donositi odluku o tome da li će i kada Pit smeti da viđa petnaestogodišnjeg Medoksa, dvanaestogodišnjeg Paksa, jedanaestogodišnju Zaharu, desetogodišnju Šajlo i osmogodišnje blizance Vivijen Maršelin i Noksa Leona.

Ras je sepcijalista za probleme oko starateljstva nad decom i u dokumentima se navodi da će on utvrđivati učestalost i uslove poseta.

Podsetimo, Anđelina je 19. septembra podnela papire za razvod od Breda, nakon 12 godina zajedničkog života, od čega su dve bili u braku.

Ono što je podstaklo glumicu na ovu odluku, bila je njihova svađa u privatnom avionu, a Bred je, navodno, tom prilikom nasrnuo na sina Medoksa.

Zbog tih optužbi je bio pod istragom FBI-a i socijalne službe, ali je utvrđeno da za to nema osnova.

Anđelina je nakon razvoda, dobila primarno starateljstvo nad decom.

Autor: M. Đurović

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#Razvod

#deca

'