AKTUELNO

On je uporan u nameri da dobije primarno starateljstvo nad ćerkom.

Nakon što je glumica objavila da se definitivno razvodi, njen uskoro bivši suprug započeo je borbu za starateljstvo nad njihovom ćerkom.

Naime, Skarlet Johanson i novinar Roman Dorijak još nisu pričali o raspodeli imovine jer se sve vrti oko njihove ćerke Rouz.

- Potpisali su predbračni ugovor, tako da on neće dobiti mnogo od njenog bogatstva - rekao je glumičin blizak prijatelj.

Međutim, s obzirom na to da je Roman "težak" skoro dva miliona dolara, glumičino bogatstvo ga i ne zanima.

Ono što ga zaista interesuje, jeste da dobije primarno starateljstvo nad ćerkom i za to će se, prema rečima njegovog advokata, i te kako boriti.

- Moj klijent ćerku ne bi viđao jer bi otišla sa majkom na Novi Zeland ili negde drugde, a kad bi ona imala obaveze na crvenom tepihu, onda bi mu vratila Rouz. To nije zdravo za njihov odnos niti za tako malo dete. On želi da se preseli iz Njujorka u Francusku i želi da Rouz ide s njim. Skarlet ionako toliko putuje da će joj biti isto kao i do sada – rekao je advokat, međutim glumica se tome žestoko protivi.

Kada se Dorijak požalio kako se život njihove ćerke svodi na to kakav raspored Skarlet ima, njen advokat mu je rekao da se to tako radi u Holivudu.

Skarlet je na sudu je izjavila kako je njena veza sa Romanom nepopravljiva i da je shvatila kako nema ništa zajedničko sa njim.

Njih dvoje počeli su da se zabavljaju 2012. godine, a posle dve godine dobili su ćerku.

Ipak, prošlog leta prestali su da žive zajedno, a zatim i objavili da će se razvesti.

Johansonova iza sebe već ima jedan propali trogodišnji brak sa kolegom Rajanom Rejnoldsom.

Autor: Pink.rs

#Brak

#Skarlet Johanson

'