AKTUELNO

Princ Vilijam dao je veoma emotivno obećanje majci i ocu Kejt Midlton pre nego što se oženio njihovom ćerkom.

Te reči postale su još više dirljive nakon što je javnost 22. mata saznala da princeza od Velsa boluje od raka. Princ od Velsa veoma je blizak sa taštom i tastom. On i njegova supruga ugledali su se njihove roditeljske metode u odgajanju svoje dece, Šarlot, Džordža i Luja.

Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se dok su bili studenti, na Unverzitetu Sent Endrjuz. Potiču iz sasvim različiith porodica i okruženja. Kada je pristala da se uda za njega, na romantičnom putovanju u Keniji, znala je da će joj se život promeniti na milion načina.

Kako bi dokazao ljubav prema njoj i svoje ozbiljne namere, njenim roditeljima je pre ženidbe rekao: "Uvek ću se brinuti o njoj". Smatra se da nikada nije pogazio te reči.

"On više nego iko zna kakve je ona žrtve podnela kako bi bila sa muškarcem kog voli. Zato znam da će on pomeriti nebo i zemlju kako bi sada bio uz nju i učinio najbolje za njihovu porodicu. Koliko god dugo bilo potrebno", rekla je dopisnica Daily mail Rebeka Ingliš.

Majka Kejt Midlton Kerol Midlton je izuzetno uznemirena zbog bolesti ćerki, ali je smogla snage da sa suprugom Majklom brine o unucima. To što su "uobičajena" porodica biće od velike koristi za decu, tokom oporavka princeze, piše Mirror.

Foto: Tanjug AP/Phil Noble/Pool Photo via AP, File

Kraljevski biograf Dankan Larkomb rekao je za Mirror da su Kerol i Majk od momenta kada je Kejt Midlton koja je pokrenula ovaj efekat, saznala da ima rak, bili snažna podrška i da će biti sigurnost za unuke što je Kejt jako bitno:

"Vilijam je nalik usvojenom sinu za Kerol i Majkla i uvek je to bio. Jedna od stvari koja je ojačala odnos Vilijama i Kejt od početka bila je činjenica da je Kejt dolazila iz porodice čiji su članovi jako bliski. To je nešto što mu je na neki način nedostajalo u životu, izgubio je majku. Zato je sasvim prirodno da će Kerol i Majkl priskočiti u pomoć i podržati ga na svaki način.

"Midtonovi su savršeni protivotrov za pompu i raskoš kraljevske porodice, jer su sasvim obična porodica, što će biti važno za oporavak Kejt. Mislim da ono što ćemo sada videti da će se Vilijam narednih nedelja i meseci usmeriti na Midltonove i zaista je taj njihov usvojeni sin".

Kejt i Vilijam će 29. aprila proslaviti 13. godišnjicu braka. Princeza je od februara u procesu lečenja. Nakon operacije abdomena u janauru smatralo se je stanje benigno, kasnije se ispostavilo da je u pitanju rak.

Foto: Instagram.com/princeandprincessofwales

Autor: Pink.rs