AKTUELNO

U javnosti se pokrenula bura da su se princ Vilijam i Kejt Midlton razveli, te da se zbog toga princeza povukla iz javnosti. Pre nekoliko dana u Londonu je princ Vilijam prisustvovao svečanoj dodeli nagrada koje se uručuju u čast njegove pokojne majke princeze Dajane.

Njegov dolazak na ceremoniju je propraćen sa velikom pažnjom jer je to bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se digla velika bura oko fotošopirane slike koju je Kejt Midlton objavila povodom Dana majki.

Korisnicima društvenih mreža prvo je za oko zapala činjenica da Vilijam ne nosi burmu, što je ubrzo pokrenulo novi talas glasina o razvodu. Vilijamove šake bez večanog prstena inspirisale su teoretičare na još spekulacija odnosu sa Kejt Midlton.

Foto: Tanjug/Alastair Grant

I na porodičnoj fotografiji Kejt i dece koja je digla neverovatnu buru u javnosti, princeza od Velsa ne nosi ni burmu ni verenički prsten, iako je u prošlosti gotovo uvek imala jedan od ta dva na ruci. Činjenica da ni princ ni princeza od Velsa ne nose venčano prstenje u trenucima krize koja trese monarhiju doprinela je zahuktavanju bizarnih teorija o tome šta se dešava između Kejt i Vilijama, a mnogi smatraju da su se njih dvoje čak i razveli.

Autor: pink.rs