AKTUELNO

Već i ptice na granama znaju da Megan Markl nije u najboljim odnosima s članovima britanske kraljevske porodice. Sada je pak procurila informacija da su princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton očajnički hteli da se zbliže s vojvotkinjom od Saseksa, ali imali su malo toga zajedničkog.

Prema kraljevskoj stručnjakinji Ingrid Suard, princu i princezi od Velsa bilo je teško povezati se s Megan.

"I Vilijam i Kejt hteli su da im se svidi Megan, ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što je Hari bio tako ludo zaljubljen u nju. Ali njih dve su imale malo toga zajedničkog, osim pristojnog čavrljanja i zajedničkog interesovanja za tenis", rekla je Ingrid za The Sun.

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Takođe, otkrila je da je Kejt bila zabrinuta zbog zategnutog odnosa Megan i njene porodice. Naime, poznato je da bivša glumica ne razgovara sa svojim ocem, Tomasom Marklom, i da nije u najboljim odnosima s polusestrom Samantom Markl i polubratom Tomasom Marklom mlađim, koje nije pozvala na venčanje.

Kejt Midlton navodno je bila zabrinuta jer Hari nije upoznao budućeg tasta pre venčanja.

"Nije mogla da razume zašto Hari nikad nije upoznao svog budućeg tasta niti zašto se Megan oseća postiđeno zbog svoje porodice i ne želi da govori o njima, osim o svojoj majci", ispričala je Ingrid i dodala kako je Kejt sve to smatrala "pomalo zabrinjavajućim".

Autor: N. Ž.