AKTUELNO

Najuspešniji pop izvođač svih vremena imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Pevač Robi Vilijams jedan je od najuspešnijih pop izvođača svih vremena, svojevremeno je ispričao detalje iz svog života, koji su šokirali celokupnu javnost.

Naime, put uspeha krenuo je 1995. godine pokrenuvši solo karijeru, a od tada je prodao više od 85 miliona albuma, a iza sebe ima mnoštvo nagrada. Mnogi mu zavide na uspehu, ali koliko god veliki uspeh imao na poslovnom planu, njegov život nije bio tako jednostavan ni lep, već je bio jedna ozbiljna borba sa mentalnim problemima.

Foto: Printscreen YouTube/Rolo Tomasi

Robi je izneo šokantno priznanje 2019. godine koje je kao grom iz vedra neba odjeknulo u javnosti. Pevač je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući - zarobljenijk sopstvenog uma. Bolovao je od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Velika i teška borba sa sobom trajala je od 2006. do 2009. godine.

Otkrio je da je tri godine proveo na kauču jedući čips i gledajući televiziju, dok je u tom periodu, u njegov život ušla je Ajda Fild, njegova supruga, koja je uspela da ga "izvuče iz kuće" i vrati u javnost.

Par se venčao 2010. godine, da bi kasnije dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).

Autor: Pink.rs