AKTUELNO

Ponovo svađa!

Dok je njihov brat i sin, Sava Džehverović, gostovao u studiju "Zadruge", došlo je do svađe između Teodore Džehverović i njenog dečka Anđela Rankovića, a celoj situaciji prisustvovala je i Gordana Džehverović.

Foto: RTV Pink

Oni su se svađali oko novonastale situacije i problema u vezi koji su počeli onog dana kada se Anđelo Ranković preko video-poziva čuo sa majkom i ujakom, koji su na indirektan način manekenu rekli da bi bilo najbolje da ostavi Teodoru.

Slušaj, to nije problem. Problem je samo kako ce te vi da izdržite, a napolju kada izađete, kada budete slobodni, kada on bude došao sa svojom porodicom, kada njegova majka kaže... Vi ćete to rešiti - rekla je Goca u toku svađe Teodore i Anđela.

Foto: RTV Pink

Meni je krivo što znaš što si istetovirala to, a meni to radiš - obratio se Anđelo svojoj devojci.
Zato što je to život! Tako mi se vraća! To je karma! Nisam ja tebe povređivala, povredila sam nekog drugog. Ne tebe! - objašnjavala je Teodora o svoj bivšem dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

U celu raspravu umešala se i Žiža Stojanović, koja je počela da ispituje Anđela. Podsetimo, sinoć je u studiju "Zadruge" gostovao Teodorin brat i Gocin sin Sava Džehverović koji smatra da od veze njegove sestre i manekena nema ništa, kao i da bi voleo da mu se javi Anđelova porodica.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'