AKTUELNO

Dženifer Aniston (54) i Bred Pit (59) za mnoge su bili jedan od najlepših parova na javnoj sceni. Njihov razvod stoga je bio ogroman šok za obožavatelje, ali i za glumicu koja je teško podnela činjenicu da u Bredovom životu postoji druga žena.

U pitanju je bila Anđelina Džoli, koju je glumac upoznao na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Džoli je tada nosila titulu najlepše žene sveta, a bila je i potpuno slobodna. Pit je upravo s njom odlučio da osnuje porodicu, te mu je ona rodila troje dece. Ipak, i ovoj ljubavnoj bajci došao je kraj 2019., kada su se zvanično rastali nakon niza skandala, tužbi i niskih udaraca, prenosi Stil.

Uprkos svemu, Bred i Dženifer do danas su ostali u dobrim odnosima, a priznali su i da održavaju kontakt. Ipak, o mogućem pomirenju počelo je da se nagađa nakon što je Pit bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za neverovatnih 79 miliona dolara. Gest je sam po sebi je upitan, pogotovo jer su u toj vili zajedno živeli dok su bili u braku, prenosi Mirror.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

U međuvremenu, Dženifer je bila u braku sa Džastinom Teruksom, ali ova ljubav pukla je nakon samo dve godine. Tada se ujedno i govorilo da je jedan od razloga za njihov razvod bio glumičino tajno dopisivanje s bivšim suprugom.

Foto: Tanjug AP/David Davies//PA via AP

Autor: Pink.rs