AKTUELNO

To nije čovek kog sam ja poznavala - rekla je Kija o svom još zakonitom suprugu.

U toku današnjeg zadatka koji su zadrugari dobili od Velikog šefa, Kristina Kija Kockar otkrila je ko je njeno najveće iznenađenje u rijalitiju, a ko ju je najviše razočarao!

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM: Luna ispričala šta se desilo njenoj mlađoj sestri njenom KRIVICOM, pa ZGROZILA SVE!

Foto: TV Pink Printscreen

- Mene je pozitivno iznenadio Milan. Njega nisam poznavala, samo sam ga ponekad gledala na TV-u i tada me je toliko nervirao da sam htela da ga zadavim. Međutim, ovde me je pozitivno iznenadio. On ume da me nasmeje u svakom trenutku. Sa njim je uvek zabavno. Sinoć sam se tako ismejala da me stomak boli. Zna da pogodi tačno u centar i nadam se da će tako i ostati - rekla je Kija, a kao osobu u koju se najviše razočarala, očekivano je imenovala svog još zakonitog supruga Slobu Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tu nema dileme! To je Slobodan i on me je razočarao još pre nego što sam ušla gledajući ga ovde. Njegov rečnik, ponašanje, to nije on, to nije čovek kog sam ja znala. Nadam se da će se opametiti i da će se vratiti na staro, jer on je zaista jedan super momak - rekla je Kija, a Sloba je na to spustio glavu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte snimak:

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'