AKTUELNO

Kristina Kija Kockar imala je javni krah braka sa bivšim mužem Slobom Radanovićem.

Kija Kockar ušla je u prvu sezonu rijalitija "Zadruga" nakon Slobine javne prevare sa Lunom Đogani, suočila se sa tadašnjim suprugom i njegovom ljubavnicom i odnela pobedu.

Foto: Pink.rs, PIXABAY.COM

Nakon rijalitija, Kija i Sloba su se razveli, a rijaliti pobednica, posle šest godina od razvoda, ponovo je imala komentar na događaj iz svog života.

- Ovo bi trebalo normalizovati. Morala sam da preklinjem da potpiše papire, a uplatila sam doprinos crkvi da me razvede od njega jer nije hteo da dođe - napisala je na Tviteru Kockar.

Kija ima novog dečka

Kristina Kija Kockar nedavno je obelodanila da ima dečka.

- On hoće da me ženi, ali ja smatram da je još rano. Mislim da treba da uživamo, ne kažem da nećemo uživati ovako, ali smatram da treba i ja da vidim gde ću i šta ću. Rekla sam da ne moram da stanem na taj ludi kamen, a pošto on nije, pretpostavljam da on to želi - rekla je Kija, pa dodala da njenog novog dečka njeni najbliži jako vole.

Foto: TV Pink Printscreen

- Baba ga obožava, baka Mara je napunila 91. godinu i dobila je buket od njega - istakla je Kija bila za "Premijeru, vikend specijal".

"Imala sam intiman odnos usred Hale Pionir"

Kija Kockar, podsetimo, neretko iznosi najveću intimu u javnost. Pre nekoliko nedelja je tako otkrila detalje o kojima dosad nikad nije pričala javno.

- Najčudnije mesto gde sam imala intimni odnos? Nema veze što je mama u publici, gledaće i baba... Koncert 50 Centa ili Snup Doga, ne mogu da se setim koji je bio, to je bilo u Beogradu. U Pioniru, čini mi se... - rekla je Kija prvo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije to bilo u toaletu, ne, već iza tribina. Nećeš da me pitaš sa kim? Neću da kažem, ipak, 'ajde... Ne znate ga! Bivši dečko - dodala je u emisiji "Amidži šou", koja je tad emitovana.

Autor: Nikola Žugić