AKTUELNO

Dugoočekivana turska serija od četvrtka na TV Pink!

Nakon brojnih serija, koje su imale veliku gledanost, publika u regionu će imati priliku da na TV Pink gleda visokobudžetnu tursku seriju, "Ćerke", i to u četvrtak, 11. januara, od 20h!

Foto: Promo

Ova serija, koju je režirao Murat Saračoglu, a čiju režiju potpisuje Sirma Janik, počela je sa emitovanjem u Turskoj ove godine, i odmah postigla fenomenalne rezultate.

Priča serije prati gospođu Fazilet, koja sa svoje dve ćerke, Hazan i Eče, živi jednim skromnim životom, ali njen san da postane bogata i dalje je nesotvaren. Nakon smrti supruga, Fazilet je postala glava porodice, rešena da svoje ćerke iskoristi za ostvarenje tog sna.

Foto: Promo

Njena najveća podrška na putu ka bogatstvu je upravo njena mlađa ćerka, Eče, dok starija ćerka, Hazan skriva svoju lepotu, oblačeći se kao muškarac, kako ne bi postala oruđe u rukama svoje majke. Ona je krivi za očevu smrt, i od tada počinje njihov sukob. Hazan veruje da je majka ne voli, s obzirom na to da je morala da odustane od svojih snova kada ju je rodila. Zbog svega toga, Hazan postaje velika prepreka u Faziletinim snovima o bogatstvu.

Verujući da će biti poznata jednog dana, Fazilet pokušava da na sve načine to ostvari pomoću Eče, od koje želi da stvori glumicu ili modela, ne mareći za njeno obrazovanje. Vodeći je sa jedne audicije na drugu, Fazilet upoznaje bogatu i poštovanu porodicu Egeman, nakon čega im se život menja.

Foto: Promo

Hazim i Guzide Egeman žive srećno u velelepnoj vili na Bosforu, sa četvoro dece - sinovima Gohanom, Jagizom i Sinanom, i ćerkom Selin.

Šta će se u porodici Egeman promeniti nakon susreta sa Fazilet, Hazan i Eče, da li će Sinan pronaći pravu ljubav, ali i da li će Fazilet ostvariti svoj san o bogatstvu, saznaćete u novoj seriji "Ćerke", koja sa emitovanjem počinje u četvrtak, 11. januara.

Osim neverovatne priče, koja je privukla gledaoce, zvezde serije "Ćerke" su, kako dobro poznati, afirmisani glumci, tako i mlade nade i neki od trenutno najtraženijih talenata u Turskoj.

Uloga beskrupulozne Fazilet dodeljena je Nazan Kesal, njene ćerke Hazan i Eče glume jedne od najlepših turskih glumica, Deniz Bajsal i Afra Saračoglu. Glavu porodice Egeman, Hazima, igra Mahir Gunširaj, domaćoj publici poznat po ulozi u seriji "Dila", a sasvim je sigurno da će ženski deo publike biti oduševljen odabirom glumaca koji tumače Hazimove sinove. Najmlađeg, Sinana, igra Alp Navruz, srednjeg sina, Jagiza, Čaglar Ertugrul, dok najstarijeg, Gohana, tumači Tolga Guleč. U seriji će gledaoci videti i jedno dobro poznato lice - ulogu Gohanove supruge Jasemin dobila je Hazal Turesan, koju ste zavoleli kao Asli u seriji "Ljubav i novac".

Ne propustite seriju "Ćerke" i neverovatnu priču o pohlepi, snovima, porodičnim vezama, sazrevanju i ljubavi, u četvrtak, 11. januara, od 20 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Afra Saračoglu | Afra Saraçoğlu

#Deniz Bajsal | Deniz Baysal

#Mahir Gunširaj | Mahir Günşiray

#Nazan Kesal

#Televizija Pink

#serija

#Ćerke | Fazilet Hanım ve Kızları

'