AKTUELNO

Od autora serije "Sila" stiže nova hit turska serija na TV Pink!

Ove zime, na TV Pink, stiže nova visokobudžetna turska serija "Zavet", čija je priča oduševila gledaoce u Turskoj.

Scenario potpisuje Gul Oguz, autorka serije "Sila", koja se tokom 2014. i 2015. godine emitovala na TV Pink i koja je stekla ogromnu popularnost i odlične kritike.

Foto: Printscreen Youtube

Serija "Zavet" je zbog radnje, ali i glumačke ekipe, imala veliku gledanost u Turskoj, te nema sumnje da će pridobiti i publiku u regionu.

Sve započinje kada bogati i uticajni Fikret Karakaja odlučuje da se oženi mladom i lepom Zuhre Filiz. Iako ona ne želi da se uda, Zuhrina porodica pristaje na sklapanje braka. Fikretov sin, Zekar Karakaja , živi u Istanbulu i vlasnik je noćnog kluba, koji vodi zajedno sa sinom Alijem. Na prvi pogled se zaljubljuje u Zuhre, ne znajući da ju je njegov otac u Istanbul doveo kako bi sa njom sklopio brak.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, Zuhre uspeva da noć uoči svadbe pobegne, spremna da umre za slobodu. Sklonište joj pruža Sejit Zahir, klesar poznat po svojim principima, inetgritetu i hrabrosti. On joj obećava da je nikada neće napustiti i da će joj uvek biti podrška, a ta privrženost polako prerasta u obostranu ljubav.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, Zekar je pohlepan i nemilosrdan, navikao da uvek dobije ono što želi, te uprkos upozorenjima svoje supruge Seme, ne odustaje od Zuhre.

Foto: Printscreen Youtube

Od trenutka kad je odlučio da pomogne Zuhri da pobegne, Sejit postaje smrtni neprijatelj porodice Karakaja, a Zekar je spreman da iskoristi sav svoj uticaj kako bi njegov život okrenuo naglavačke i strpao celu Sejitovu porodicu u zatvor, i time pridobio Zuhre.

Foto: Printscreen Youtube

Zuhre i Sejit su primorani da prožive svaki trenutak, osećajući kako im je Zekar za petama, te ulaze u borbu kako bi uklonili sve prepreke svojoj ljubavi.

Uloge Zuhre Filiz i Sejita Zahira poverene su mladim i izuzetno popularnim glumcima, Selin Šekerči i Šukuru Ozildizu. Poznati turski glumac, Menderes Samandžilar, poznat po ulozi Silinog oca u istoimenoj seriji, tumači moćnog Fikreta Karakaja, dok njegovog sina Zekara igra Selim Barjaktar, koji se na ovim prostorima proslavio ulogom Zumbul-age u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Foto: Promo

Ne propustite sjajnu ljubavnu priču i seriju "Zavet", koja će uskoro početi sa emitovanjem na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Menderes Samandžilar | Menderes Samancılar

#Selim Bajraktar | Selim Bayraktar

#Selin Šekerči | Selin Şekerci

#Televizija Pink

#Zavet | Çoban Yıldızı

#serija

#Šukru Ozildiz | Şükrü Özyıldız

'