AKTUELNO

Bivša ukućanka gutala knedle.

Ovonedeljni nominovani ukućani za izbacivanje su  bili Anđela Lazić, Bora Santana i Miljan Vračević.  Odlukom glasova publike večeras napustila Belu kuću Anđela sa najmanjim procentom broja glasaca.

Foto: TV Pink

Nakon što se oprostila sa svojim cimerima, ona se zaputila ka studiju gde ju je prvo dočekao njen otac Aleksandar, koji nije prisustvovao njenom daljem gostovanju zbog provokacija koje je izazvala Jelena Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela je počela da priča svoje utiske koje će poneti iz ovog rijalitija, ali u tome nije uspela. Čini se da Golubovićki nije bilo dovoljno što je izvređala Anđelinog oca, pa jeprešla i na nju, dok je sada, već bivša ukućanka pokušavala da bude pribrana.

U kući je negativna atmosfera bila i meni je to ubijalo i  nisam mogla da se nosim sa tim. Već sledeće nedlje sam se opustila kada su bile žurke. Komunicirala sam ja sa pojedinim ljudima, nisam sa svima naravno - ispričala je Anđela, a onda se ubacila i Jelena

Foto: TV Pink Printscreen

Svađala se sa Dragicom, psovale su majku jedna drugoj. Inače najpopularniji rijaliti, Anđela je toliko bitna da nije slušala ništa. Toliko je zaposlena napolju, liči kao da je došla sa plavog mosta. Evo neka ustane šta ima na sebi kad se pokriva ogrtačem. Na Božić je došla polugola, a njen otac priča o Božiću - neprestano je prekidala Golubovićka.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: NEĆE ODUSTATI OD SVEGA! Evo šta je Jelena rekla nakon što je NAPUSTILA ZADRUGU! (VIDEO)

Detaljnije o ovome pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđela Lazić

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'