AKTUELNO

Gutala je knedle.

Drvo mudrosti je pozvalo Maju Marinković, koja danas slavi rođendan, u Rajski vrt. Ona mu je odmah rekla da ima tremu jer će sva pažnja biti na njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo ju je upitalo da li joj nedostaje otac a potom i nekoliko pitanja o majci. Maja je o odnosu sa majkom govorila kroz suze.

Mnogo ga volim, on je moje sve. Baš mi nedostaje. Sa majkom nemam lep odnos, nemamo kontakt. Mama je dolazila kada su se razišli njih dvoje. Ona je mislila da može poklonima da me kupi, nisam neko ko se vezuje sa materijalne stvari. Imala sam ljubav sa bakine strane. Imale su neke sukobe. Govorila je da ne postojim za nju. Imala sam kontakt sa njenim dečkom, sve najlepše imam da kažem za njega, divan jedan čovek... - govorila je Maja u suzama, pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam možda sada hladna baš zbog toga. Volela bih više od svega da vidim mog tatu, on je nešto što mi je mnogo bitno i majku bih volela, ali sada da biram, to je otac. Voli me više od sebe, to odrastanje bez mame mi je olakšao. Taj čovek je nešto što volim najviše na svetu - rekla je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Maja Marinković

'