AKTUELNO

Optužbe protiv frontmena grupe Ramštajn Tila Lindemana pojavile su se prvi put u objavi na društvenim mrežama koju je napisala obožavateljka benda.

Ona je tvrdila da joj je neko u piće stavio drogu tokom zabave sa bendom.Glavnog pevača nemačke grupe Ramštajn, Tila Lindemana (60) nekoliko je žena optužilo je za polno zlostavljanje. Navele su da je na koncertima iz prvih redova izabrao skupinu devojaka koje je pozivao na zabavu i prisiljavao na polni odnos.

Sada su nemački mediji objavili da je državno tužilaštvo u Berlinu u utorak odustalo od istrage jer nisu uspeli da prikupe nikakve dokaze koji bi opravdali optužbe.Optužbe protiv pevača su se pojavile kada je obožavateljka Šelbi Lin rekla da su joj pića bila pomešana sa drogom za silovanje na službenoj zabavi pre koncerta u Litvaniji.

Foto: Printscreen YouTube/Rammstein Official

Nakon toga imala je modrice, a tokom susreta s Lindemanom odbila je njegovo udvaranje.Obustavljena je i istraga protiv Alene Makeeve, bivše članice manadžmenta Ramštajna, koja je navodno pozivala devojke na afterparti gde bi se susretale s Lindemanom, jer takođe nije bilo dovoljno dokaza.Bend je opovrgnuo optužbe koje su se kasnije samo još više nizale. Sve to dovelo je do protesta ispred koncertnih dvorana, ali Ramštajn i dalje nastupa pred hiljadama ljudi.

Autor: Pink.rs