AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs izbačena zadrugarka sumirala je utiske nakon više od tri meseca provedenih u Beloj kući.

Jedna od najkomentarisanijih učesnica "Zadruge", Mina Vrbaški, sinoć je napustila rijaliti. Ona se našla u duelu sa Sarom Reljić, a nakon što je igra završena nerešeno, Mina je imala manje glasova publike i izašla je iz Bele kuće. U prvom intervjuu posle izlaska koji je dala za Pink.rs, Mina je sumirala utiske i prokomentarisala svoje učešće u ovom rijalitiju.

Foto: Printscreen Youtube

- Drago mi je što sam izašla napolje i što ću moći da pomognem mojima, da budem tu uz njih. Mama i ja kad smo se videle, obe smo počele da plačemo. Moja prva rečenica bila je "Izvini za sve što sam uradila!" - iskrena je bila Mina koja se i u studiju sinoć rasplakala.

Nakon svega, ova bivša zadrugarka može da bude srećna jer je u rijalitiju upoznala neke ljude koje može da smatra prijateljima, dok naravno ima i onih koji to nikako ne bi mogli da budu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako mogu da računam Đeksona, njega smatram najboljim prijateljem tamo. Đekson je bio tu uz mene kada mi je bilo najteže, bio je uz mene i kad je trebalo i kad nije trebalo. Osim njega, najbolji prijatelj tamo mi je bila i Sara. Ona mi je bila velika podrška u svemu. Mnogo njih je bilo tamo uz mene i ja sam im mnogo zahvalna. Sloba i Luna su mi isto bili prijatelji. A s druge strane, mislim da je Saška bila mnogo kontradiktorna sa mnom, Jelena isto, nije mi bila prijatelj - rekla je Mina.

Ova sedamnaestogodišnjakinja priznala nam je da noćas nije spavala i da je uspela da pregleda sve video snimke i sagleda sve iz ovog ugla:

Odgledala sam sve snimke. Nisam oka sklopila noćas. Bilo je tu svega, od najpozitivnijih stvari, do najgorih. Kajem se što sam dozvolila sebi da se samopovredim. Povredila sam i druge ljude, ne razmišljajući kako će to sve uticati na moju porodicu. A kajem se što sam bila drčna i bezobrazna, radila sam sve kako sam htela. Sada mi je baš krivo, primetila sam na tim nekim snimcima da sam baš preterala u nekim situacijama, da nisam imala potrebe da se raspravljam, negde sam gurala nos gde mi nije bilo mesto. Zbog nekoliko svađa mi je bezveze, a ovako generalno se ne kajem.

Mina je imala nekoliko rasprava sa Jelenom Golubović, a sada joj je jasnije i zašto je rediteljka tako postupala.

S obzirom na to da sam saznala da je u kuću ušla sa zadatakom da iritira sve ljude i da glumi glupaču, ne čudi me ništa. Najviše me je nerviralo što je upadala svakom u reč, bacala rovce, potpaljivala ljude. Znala je da me izvede iz takta i da mi kaže te neke teške reči. Ali, znala je i da ispadne čovek i da razgovara sa mnom, ne mogu da grešim dušu - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

I pored toga što neke stvari zamera sama sebi, Mina Vrbaški je učešćem u rijalitiju naučila dosta toga:

- O sebi sam naučila da moram da se kontrolišem napolju. Ja u stvari napolju i nisam takva, ali tamo je zatvoren prostor i budeš primoran da budeš sa svim tim ljudima. Tamo ti se samo skuplja ta negativna energija i onda pucaš. Naučila sam da štedim novac, to mi je najbitnije. Naučila sam kako treba razgovarati sa nekim ljudima, do koje granice treba ići.

Iako u rijalitiju mogu mnogo toga sebi da priušte, svojim radom i zalaganjem zadrugari mogu da obezbede sebi hranu, telefonski poziv, sređivanje u salonu lepote, Mini je ipak nešto nedostajalo.

Iz spoljnjeg sveta u rijalitiju su mi najviše nedostajali Boris, moj brat, i najbolji drug Stefan. I iskreno, nedostajali su mi izlasci! Moraću ovih dana da izađem, videla sam da su se otvorili neki klubovi novi, kafići, tako da moram malo da izađem - kroz smeh nam je rekla Mina.

Foto: Printscreen Youtube

Nismo mogli, a da sa ovom zadrugarkom ne porazgovaramo i o rijaliti parovima, a ona najviše nade polaže samo u jedan od njih:

Što se tiče Teodore i Anđela, po mom mišljenju to nije veza. Znam koliko smo se Anđelo i ja ujutru često sretali u pabu i komentarisali sve non stop. Uglavnom smo se u isto vreme svađali Đekson i ja i on i Teodora, tako da iskreno, mislim da njihova veza neće opstati. Luna i Sloba, mislim da će i to izlapeti. Mislim da će jedino Sarina i Vojketova veza opstati. Za Đeksona i mene ne mogu ništa da kažem. S moje strane mogu da očekujem jer ja sam se stvarno borila i dala sve od sebe. I on je u poslednje vreme pokazao da mu je stalo do mene. Tako da, prava veza tamo mi je jedino između Sare i Vojketa, posle toga Luna i Sloba, a Teodora i Anđelo su više u kombinaciji nego vezi jer ona ustane, ide da se našminka, ne poljubi ga, nego tek posle dva sata progovori sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je generalno zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga", Mina bi sledeći put ušla sa taktikom.

Kada bih se vratila, drugačije bih se ponašala. Ja sam sve radila nepromišljeno i to mi je najveća greška koju sam mogla da uradim. Kada bih ušla ponovo, ušla bih sa nekom taktikom i ne bih onako odmah napadala ljude. Bila bih mirna i staložena i radila bih svima sve iza leđa. Ja bar mislim da bih se sada bolje snašla, jer mogu da pregledam sve snimke, da znam ko šta o kome misli. U pravom trenutku bih znala kako da reagujem - rekla je Mina i dodala da su reakcije svih veoma pozitivne:
Kad sam ušla na Instagram, videla sam mnogo poruka. Ljudima je žao što sam izašla, svi očekuju u narednom periodu da ću da se vratim, baš veliku podršku raznih ljudi. Uglavnom je sve pozitivno.

Autor: J. V.

#Intervju

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'