AKTUELNO

U intervjuu za naš portal bivša zadrugarka otkrila je svoje utiske nakon napuštanja Bele kuće.

Glumica Žiža Stojanović poslednja je napustila rijaliti "Zadruga". Žikulica, kako su joj zadrugari tepali, za Pink.rs otkrila je prve impresije nakon izlaska iz Bele kuće, ali i otkrila da nema tako lepo mišljenje o Lepom Mići kako se činilo.

- Konačno sam se odmorila i naspavala, a što se tiče okoline, mislim da ima mnogo ljubomornih i zavidnih ljudi - rekla je Žiža Stojanović.

Ona je, kao i svaki izbačeni zadrugar, imenovala novog vođu, a na iznenađenje svih, to nije bio Lepi Mića.

Foto: TvPink

Miljanu sam izabrala zato što je mlada, a Lepi Mića nije zaslužio da bude vođa pošto me je vređao i psovao - rekla je Žiža Stojanović i dodala:
Lepi Mića je najprostiji čovek koga sam srela u svom životu, a tamo sam bila prinuđena da ga slušam. Kada sam izašla moji najbliži su mi rekli da su očekivali da će Veliki šef reagovati na njegovo ponašanje prema meni.

Jako zapaženo bilo je i Žižino učešće na "Zadrugoviziji", a ovaj perfomans nije se svideo svim zadrugarima, te su na račun ove glumice izneli niz kritika.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne smetaju mi komentari, pošto je po njoj to bio umetnički nastup u okviru šou programa, a poručila bi im da ne moraju da gledaju ako im se ne sviđa - rekla je Žiža.

Neposredno nakon glumičinog izlaska iz Bele kuće, Viktorija je pronašla kesu za koju je rekla da je Žižina, kao i da se u njoj nalaze njene stvari koje su joj nestale, a gospođa Žiža tvrdi da ih ona nije otuđila:

Stvari koje nisu moje je u tu kesu stavila je Viktorija, koja je kesu i ukrala, ali u toj kesi ima mojih vrednih stvari kojih je Viktorija želela da se dočepa.

Foto: TvPink Printscreen

Opšti utisak iz Bele kuće mi je da je narod u rijalitiju jedna obična rulja - bez dlake na jeziku rekla je ova glumica.

Ono po čemu će ostati upamćena iz rijalitija "Zadruga" jeste njen telefonski razgovor sa unukom Urošem i njena čuvena rečenica "Uroše, čuvaj kuću!". Za kraj razgovora, zanimalo nas je da li je unuk sačuvao kuću.

- Zadovoljna sam, Uroš je dobro čuvao kuću - rekla je Žiža Stojanović.

Autor: J. V.

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

#glumica

#Žiža Stojanović

'