AKTUELNO

Agonija između još uvek zakonitih supružnika se nastavlja!

Iako su u javnost izneli mnoge detalje iz svog privatnog života, Kristina Kija Kockar se uporno trudi da mnoge detalje iskristališe kako bi Sloba Radanović bio predstavljen u što lošijem svetlu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si običan neradnik, ne znam zašto to ne priznaš. Ti si zarađivao jednom u šest meseci, mrzelo te da radiš, bre, bilo šta! A molila sam te da upišeš fakultet i da radiš nešto pametno - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobu su i te kako pogodile ove reči, ali je priseban odgovorio na njenu konstataciju:

Imao sam jedan stresan period u životu i ne stidim se toga. To da li sam ja neradnik ili nisam to će da odluče drugi, a ja znam kako sam se ponašao i kako sam se postavljao u svom poslu. Kad mi neko kaže da otpevam tri sata, ja pevam pet i svaki gazda me je poštovao, a to što ona priča to nema veze s mozgom, ali nema veze - rekao je Sloba.

Šta Kija pokušava ovim izjavama koje su Slobodanu očigledno najslabija tačka još uvek nije poznato, ali ono što je sigurno to je da je Sloba i u ovom slučaju bio iskren pa joj konkretno uputio par reči:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam zašto si bila sa mnom ako ti je toliko smetalo što sam neradnik, to mi nikada neće biti jasno.

Takmičar je ovom rečenicom evidentno dotukao svoju još uvek zakonitu suprugu, a detaljan razgovor možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'