AKTUELNO

Od povrća i voća ima svega, a ono što joj pretekne donira u humanitarne svrhe.

Kim Kardašijan nije samo zvezda njenog porodičnog rijalitija, milijarderka i preduzetnica, već i neko ko veoma vodi računa o načinu na koji vodi svoj život.

Zato nije čudno što je na njenom imanju, vrednom više od 60 miliona dolara, izgradila i baštu gde proizvodi voće i povrće koje konzumiranju njena deca i ona.

Foto: Instagram.com

Kada se odlučila na ovaj korak, Kim Kardašijan je angažovala firmu koja će joj obezbediti da ima iskustvo da gaji lokalno, organsko voće i povrće koje će moći iz njene bašte da stigne do njenog stola. Pored onoga što koristi njena porodica, ono što uzgaji, donira bankama hrane za one kojima je pomoć potrebna.

Kim je na svom nalogu na Instagramu pokazala da u svojoj bašti gaji brokoli, zelenu salatu, avokado, plavi patlidžan, artičoke ali i narandže, jagode, kajsije, breskve, nektarine, limun.

Foto: Instagram.com

Poseduje i drvo masline, nara, guavu, smokve... Nema čega nema.

Bogatstvo Kim Kardašijan procenjeno je prošle godine na 1.8 milijardi dolara i raste neviđenom brzinom, s obzirom na to da u svom vlasništvu ima brend donjeg veša i odeće za oblikovanje tela "Skims", kozmetiku "SKKN", a otvorila je firmu za privatni kapital "SKKY" koja se fokusira na ulaganje u potrošačke i medijske poslove.

Pored toga, ona je sama po sebi brend, a neretko samo za jednu objavu na Instagramu, gde je prati 347 miliona ljudi, zaradi i po nekoliko miliona dolara.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs