AKTUELNO

Muzičar je u isto vreme saznao da mu je preminuo najbolji prijatelj, imao suđenje zbog pesme, supruzi dijagnostifikovali tumor

Muzičar Ed Širan podelio je sa javnošću sa kakvom neprijatnom situacijom i agonijom su se susreli on i njegova supruga tokom njene druge trudnoće. Naime, kako je Širan priznao, njegovoj ženi Čeri je dijagnostikovan tumor, koji tokom trudnoće nije mogao da se leči. 

Ed i njegova supruga se tokom trudnoće nisu oglašavali, jer su bili u svakodnevnoj strepnji i strahu, kako se izboriti sa situacijom, a sada je rešio sa javnošću da podeli njihovu bol. 

Foto: Wikipedia.org/Eva Rinaldi

Radio sam na „Subtractu” deceniju, pokušavajući da napravim savršen akustični album, pišući i snimajući stotine pesama sa jasnom vizijom onoga što sam mislio da bi trebalo da bude. Onda je početkom 2022. niz događaja promenio moj život, moje mentalno zdravlje i na kraju način na koji sam gledao na muziku i umetnost. Pisanje pesama je moja terapija. Pomaže mi da shvatim svoja osećanja. Pisao sam bez razmišljanja o tome koje će pesme biti, samo sam napisao šta god je ispalo. I za nešto više od nedelju dana zamenio sam deceniju vredan rad svojim najdubljim najmračnijim mislima - napisao je on.

Kako je objasnio, prolazio je kroz pravi pakao, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Autor: A. N.