AKTUELNO

Trnovit je put do nagrade.

Danas je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski Vrt Slobu Radanovića i Lunu Đogani koji su pre nekoliko dana dobili zadatak da mu saopšte dve tajne koje su njemu promakle.  Njih dvoje su bili spremni da kažu šta su saznali kako bi osvojili nagradu.

Foto: Printscreen Youtube

Prvu tajnu je ispričao Sloba. Njemu se Nemanja Đerić Đekson poverio zašto je njegov odnos sa Anđelom Vešticom veoma hladan.

Đekson mi je juče slučajno otkrio zašto je bio onako odvratan prema Anđeli pre nego što je otišla i sada kada se vratila i zašto ne komunicira sa njom. Zato što je dobijao informaciju spolja od sebi dragih ljudi kako ne treba da veruje Anđeli, kako ona njemu radi o glavi.

Foto: RTV Pink

Foto: Printscreen Youtube

Luna se dugo premišljala da li saopšti drugu tajnu, jer misli da će to izazvati negativne reakcije u spoljnom svetu. Naime, ta tajna se ticala pevačiće Teodore Džehverović i manekena Anđela Rankovića, a evo o čemu se radi.

Teodora i Anđelo su imali seksualne odnose u sobi u krevetu, ali to niko nije video - rekla je tiho Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo im je saopštilo da su uspešno odradili zadatak, a njihova nagrada je poziv koji će moći da iskoristi Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je presrećna istrčala iz Rajskog vrta i odmah otrčala do sobe kako bi pozajmila novac za poziv. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Pročitajte još: KAO HLADAN TUŠ: Kad su čuli ovo zadrugari su odmah SKOČILI IZ KREVETA! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

#Anđelo Ranković

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'