AKTUELNO

Šakira je otkrila da joj je dragi neveran kada je shvatila da je neko jeo njen džem, prenose španski mediji.

Drami između pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea izgleda se ne nazire kraj. Naime, kolumbijska pevačica nedavno je objavila pesmu u kojoj je stihovima isprozivala bivšeg partnera zbog prevare s 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti.

- Izvini, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kad si mi bio potreban, dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreskom... Misliš da si me povredio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lepo ime, nije tako kako zvuči, jasno... - glase parafrazirani stihovi.

Foto: Tanjug AP/Manu Fernandez

U pesmi je suptilno spomenula i fudbalerovu novu devojku, U reči "jasno" (claramente), Šakira je ugradila upravo njeno ime, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pesmi - "Perdon, que te sal-pique".

- Korak je između ljubavi i mržnje. Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twinga, zamenio si Rolex za Casia", glasi nastavak pesme.A onda su krenule provokacije i s Pikeove strane. Naime, na pesmu je prvo odgovorio u svojoj emisiji "The Kings League", gde je rekao kako ima ugovor s Casiom, a sada je na posao stigao u belom Twingu, čime je odlučio da pokaže kako ga njene reči ne diraju.

Inače, kada se vratimo na početke, Šakira i Pike izgledali su kao savršen par, a onda je u junu 2022. godine svet šokirala vest o njihovom raskidu nakon 11 godina ljubavi. Saznalo se da kroz godine fudbaler nije bio veran pevačici, a onda je u javnost procurio snimak na kome bivši igrač Barselone daje intervju nekoliko meseci pre zvaničnog raskida dok iza njega prolazi upravo mlada studentkinja koju nazivaju Šakirinom mlađom verzijom. Video datira iz 15. avgusta 2021. godine, dakle deset meseci pre raskida.

Sada se pojavila nova informacija u vezi s njihovim raskidom. Naime, mesecima se pisalo da ga je Šakira uhvatila u krevetu s ljubavnicom, potom da je platila privatne detektive da ga prate... Međutim, ništa od toga nije istina.Kako pišu španski mediji, Šakira je otkrila da joj je dragi neveran zahvaljujući - tegli sa džemom. Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom koji obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji ga ne voli. Međutim, pevačica je otvorila frižider i shvatila da ga je neko konzumirao dok je nije bilo.

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. Da ima istine u svemu, može se videti i u spotu za pesmu "Te Felicito", gde je imala referencu na taj trenutak - kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Rauva Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu".

Autor: M. K.