AKTUELNO

Kolumbijska pevačica Šakira nedavno je otkrila da je dugo vremena stavljala svoju karijeru na čekanje kako bi podržala svog bivšeg partnera, fudbalera Đerara Pikea.

U intervjuu za The Sunday Times, pevačica je otvoreno govorila o žrtvovanju za ljubav i odlukama koje je donosila kako bi bila uz svog partnera dok je on igrao fudbal.

Foto: Instagram.com

Šakira je istakla da je bilo puno odricanja, ali da je to bila njena odluka iz ljubavi prema Pikeu. Njih dvoje su bili u vezi od 2011. do 2022. godine, a tokom tog perioda su dobili dvoje dece - Milana (11) i Sašu (9). Pevačica je otkrila da se odrekla poslovnih prilika kako bi bila uz fudbalera, te da je većinu vremena provela odgajajući decu u Barseloni.

Nakon razlaza sa Pikeom, Šakira je odlučila da se ponovo posveti svojoj karijeri. Objavila je mnogo novih pesama, a 22. marta će promovisati svoj novi album pod nazivom „Las Mujeres Ya No Lloran“ (Žene više ne plaču). Ovaj album predstavlja njen povratak na muzičku scenu nakon sedam godina pauze, te će fanovi sa nestrpljenjem iščekivati da čuju novi materijal od ove talentovane pevačice.

Foto: Tanjug AP/Manu Fernandez

Iako je Šakira otkrila da je bilo puno žrtvovanja za ljubav, sada je fokusirana na svoju karijeru i brigu o deci nakon razvoda. Njen novi album će sigurno privući pažnju publike, a kroz nove pesme možemo očekivati da pevačica pokaže svoju emotivnu i umetničku evoluciju.

Autor: N. Ž.