AKTUELNO

Jedno drugom prijaju, ali za sada ne žele da to drugi znaju.

Danas su zadrugari dobili zadatak da najamanje pola sata moraju stajati na crnoj kocki i da u svakom momentu neko mora stajati na tom mestu. Zamena se vrši tako što jedan zadrugar sklanja jednu nogu, da bi drugi mogao kročiti svojom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao red na Macu Diskreciju počela je da pada kiša, ali je ona bila odlučna da odradi svoj deo zadatka, a motivaciju je tražila u Bori Santani u koga je potajno zaljubljena.

Ova kiša ne prestaje. Mačići pošaljite mi kabanicu umesto haljine. Zamišljam Boru da odemo u velnes, to mi daje inspiraciju"-pričala je Maca i cupkala u mestu.

Foto: Printscreen Youtube

Sara Reljić je htela da sebi prekrati vreme pa je otišla do nje da joj pravi društvo. Tada joj se Maca poverila i rekla šta oseća prema Bori sa kojim deli krevet u izolaciji. Sara je upitala da li joj se on stvarno toliko sviđa.

Foto: Printscreen Youtube

Kad smo bili u studiju i kada nisu bile kamere i tada mi je prijao. I ja njemu prijam, ali necemo svima da pričamo da smo u vezi. Neće on nešto da kaže a da sutra bude drugacije" - poveravala joj se Maca.

Sara je saslušala sve što joj je ona rekla a potom i prokomentarisala da su joj njih dvoje jako slatki zajedno i da je mnogo lepo to što se ne svađaju.

Pročitajte još: SVESNA JE DA JE ISKORIŠĆAVAJU... Sara Reljić priznala zbog čega se ljudi druže sa njom! (VIDEO)

O čemu su ove dve zadrugarke pričale pogledajte u sledećem video - snimku.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'